برگزاري همايش عفاف وحجاب همزمان باجشن ميلاد امام زمان (عج) در دانشگاه علوم پزشکي بابل به نقل ازروابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، بسيج کارکنان دانشگاه واحد خواهران همايش يک روزه حجاب و عفاف و جشن ميلاد امام زمان (عج) رادرتاريخ 14/5/88 درنمازخانه دانشگاه برگزارنمود. براساس اين گزارش؛ همايش يک روزه حجاب وعفاف ومراسم وجشن نيمه شعبان باخيرمقدم گويي فرمانده بسيج واحدخواهران فاطمه الزهرا(س) وسخنراني رئيس مرکز بهورزي معاونت بهداشتي دانشگاه اجراگرديد. فرمانده بسيج واحد خواهران به کارکنان ومدعوين حاضردرجلسه ضمن تبريک اعياد شعبانيه هدف ازاين همايش را فراخواني بسيج ياد کرد وبه کارگاههاي سالهاي اخير اشاره کرد وگفت درسال هاي اخيرچندين کارگاه آموزشي تحت عنوان ارزشهاي ديني و نهادينه سازي مساله حجاب برگزار شد .