افتتاح مرکز بهداشتي درماني سلطان محمد طاهردر هفته دولت

افتتاح مرکز بهداشتي درماني سلطان محمد طاهردر هفته دولت به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل: همزمان با گراميداشت هفته دولت مرکز بهداشتي درماني روستاي سلطان محمد طاهربا حضور مسئولين استاني وشهرستاني بابل در تاريخ 8/6/88 افتتاح شد افتتاح مرکز بهداشتي درماني روستاي سلطان محمد طاهر توسط رييس محترم حوزه علميه مازندران جناب آقاي حجت الاسلام فاضل رييس حوزه فيضيه مازندران وبا حضور علما ،فرماندار محترم ،مسئولين وکارشناسان دانشگاه ومعاونت بهداشتي انجام شد در اين مراسم معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل ضمن خير مقدم به ميهمانان از خيرين محترم بخاطر اهدا زمين اين مرکز به مساحت 1800 متر مربع قدرداني کرد معاون بهداشت شهرستان بابل گفت هزينه ساخت وتجهيز اين مرکز 88 ميليون تومان بوده است ايشان با اشاره به ساخت وسازهاي متعدد در زمينه بهداشت از عملکرد وموفقيتهاي بهداشتي به مواردي نظير رشد بهبود شاخصهاي سلامت چون کاهش بيماري مرگ وميرنوزادان، به صفر رساندن تولد نوزادان ماژور،كسب رتبه برترين دانشگاه در زمينه برنامه ملي ثبت سرطان ،كسب رتبه كشوري به سبب دارا بودن شاخص هاي مهم ذيج حياتي مناطق روستايي ،كسب تنديس افتخار بعنوان دانشگاه برتر در زمينه پيشگيري از تالاسمي،کسب رتبه چهارم كشوربخاطر کاهش ميزان مرگ نوزادان (54/8 درهزارتولد زنده .)، کسب رتبه سوم كشوري بخاطر کاهش ميزان مرگ كودكان كمتر از يكسال (96/11 در هزار تولد زنده ). ، کسب رتبه سوم كشور بخاطر کاهش ميزان مرگ كودكان كمتر از 5 سال ( 79/14 ) کسب رتبه سوم كشوري بخاطر افزايش درصد زايمان توسط شخص دوره ديده (9/99)، کسب رتبه چهارم كشور ي بخاطر افزايش درصد متولدين بيشتر از 2500 گرم (حدود 96)، کسب رتبه چهارم كشور ي ميزان خام تولد (65/12 درهزار نفر جمعيت .)، کسب رتبه چهارم كشور ي ميزان باروري كلي (33/1 .)، کسب رتبه پنجم كشور ي بخاطر رشد طبيعي جمعيت (7/0 .)،افزايش فعاليت معاونت بهداشتي در جهت غربالگري بيماريهاي نوزادان : هيپوتيروئيدي – G6PD – PKU ،...ياد کرددر اين مراسم جنا ب حجت الاسلام فاضل رييس حوزه فيضيه مازندران نيز ضمن تبريک به مردم ودولت کريمه به فراهم بودن امکانات اشاره کرد وگفت اکنون زمان کار است آوردن عذر،بهانه اي بيش نيست در زمانيکه پيامبر خدا در مکه حضور داشتند خداوند اورا با اسباب غيبي کمک مي کرد وليکن در مدينه اين کمکهاي غيبي کمتر بود اين سنت خداوند است با وجود امکانات امدادغيبي کمتر مي شودلذا در اين شرايطي که ما قرار داريم بايد خودمان کارکنيم رييس حوزه فيضيه مازندران در خاتمه از خداوند توفيق خدمت رساني بيشتر را براي همکاران خواستارشد. قابل ذکر است 12 خانه بهداشت پيش ساخته همزمان با افتتاح مرکز بهداشت روستايي سلطان محمد طاهر به بهره برداري رسيد.