برگزاري مراسم شب بيست و سوم ماه مبارک رمضان دردانشگاه علوم پزشکي بابل

برگزاري مراسم شب بيست و سوم ماه مبارک رمضان دردانشگاه علوم پزشکي بابل به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، معاونت دانشجويي- فرهنگي دانشگاه مانند سال هاي گذشته اقدام به برگزاري مراسم شب بيست و سوم ماه مبارک رمضان درنمازخانه دانشگاه علوم پزشکي بابل نموده است. به نقل از روابط عمومي معاونت دانشجويي- فرهنگي دانشگاه ، مراسم پرفيض شب قدر(بيست و سوم ماه مبارک رمضان) همراه با قرائت دعاي افتتاح، دعاي جوشن کبير و ادعيه ديگر با پذيرايي و صرف سحري براي عموم برگزار مي گردد. گفتني است: سخنران جلسه، حجت الاسلام و المسلمين حاج آقا دکتر نيکزاد مسئول نهاد رهبري در دانشگاه علوم پزشکي بابل و مداحي و قرآن به سر، توسط حاج سيد حسين مشهدسري مي باشد. قابل ذکر است: مراسم ويژه شب قدر راس ساعت 21:30الي 4 صبح در نمازخانه دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار مي گردد.