مرکز تحقيقات سلولي و ملکولي برگزار مي کند

مرکز تحقيقات سلولي و ملکولي برگزار مي کند کارگاه آموزشي آشنايي با تکنيک هاي کشت سلولي پستانداران به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، مرکز تحقيقات سلولي و ملولي دانشگاه در نظر دارد کارگاه آموزشي آشنايي با تکنيک هاي کشت سلولي پستانداران را در دو گروه 4 نفره در روزهاي سه شنبه و چهاشنبه مورخ 17 و 18 شهريور 1388 برگزار نمايد. علاقمندان مي توانند جهت ثبت نام به مرکز تحقيقات سلولي و ملکولي واقع در پرديس دانشگاه و يا به سايت مرکز Basic Techniquesin Mam madian Cell Culture Workshop مراجعه و يا با شماره 2234651-0111 تماس حاصل نمايند.