تقويم ورزشي سال تحصيلي 1388 دانشگاه علوم پزشکي بابل .

تقويم ورزشي سال تحصيلي 1388 دانشگاه علوم پزشکي بابل به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بايل، تقويم ورزشي سال تحصيلي 1388 دانشگاه علوم پزشکي بابل بدينقرار است. به نقل از روابط عمومي معاونت دانشجويي- فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي بايل،تقويم ورزشي سال تحصيلي 1388 دانشگاه علوم پزشکي بابل بدينقرار است. مسئول تربيت بدني دانشگاه علوم پزشکي بابل اذعان داشت براي سال تحصيلي 1388 معاونت دانشجويي- فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي بايل اقدام به قرارداد مجدد با مربيان حق التعليم برا ي فوق برنامه دانشجويان پسر و دختر، برگزاري مسابقات ورزشي تنيس روي ميز، فوتسال و فوتبال روباتيک، بدمينتون براي پسران و همچنين تنيس روي ميز، بدمينتون طناب کشي و آمادگي جسماني براي دختران دانشجو در هفته خوابگاه، برگزاري مسابقه ورزشي فوتسال چهار جانبه براي کارکنان آقا و آمادگي جسماني براي کارکنان خانم در روز فتح خرمشهر ، اردوي آماده سازي تيم هاي مختلف خانم ها در مسابقات فرهنگي ورزشي در دهمين المپياد کشور در استان يزد، برگزاري مسابقات جام رمضان در سالن تربيت بدني دانشگاه ، برگزاري مسابقه کشتي چهار جانبه با حضور دانشگاه صنعتي نوشيرواني، علوم پزشکي بابل، دانشگاه علوم و فنون بابل و آموزش و پرورش شهرستان بابل در هفته تربيت بدني، برگزاري سومين المپياد داخلي فرهنگي و ورزشي دانشگاه در 7 رشته براي آقايان و خانم ها به مناسبت روز دانشجو، برگزاري اردوي فرهنگي ورزشي براي آقايان در روز پنجشنيه و براي خانم ها در روز جمعه در طول سال به تعداد 8 مرحله، ميزبان مسابقه رشته فوتسال کارکنان بسيج ادارات به مناسبت هفته بسيج، ميزبان مسابقه کشوري رشته بدمينتون در دي ماه و برگزاري مسابقات ورزشي در رشته هاي مختلف براي سي و يکمين سالگرد انقلاب اسلامي در دهه فجر انشاء الله خواهيم بود. وي در خاتمه افزود توسعه فضاي ورزشي در داخل دانشگاه وخوابگاه، تعويض کف پوش سالن ورزشي دانشگاه و استخر ورزشي در دانشگاه از ديگر اقدامات اين اداره مي باشد. مبلغ 505 ميليون ريال براي تجهيز اماکن ورزشي دانشگاه علوم پزشکي بابل هزينه شده است. به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بايل، مبلغ 505 ميليون ريال براي تجهيز اماکن ورزشي دانشگاه علوم پزشکي بابل هزينه شده است. مسئول تربيت بدني دانشگاه علوم پزشکي بابل اذعان داشت خريد دستگاه بالابر ، تجهيزات ورزشي سالن داخل دانشگاه، تجهيزات ورزشي براي خوابگاه پسران و دختران ، تجهيزات ورزشي براي دانشکده هاي آمل و رامسر، تجهيز سيستم صوتي سالن تربيت بدني دانشگاه ، تجهيزات ورزشي پارکي براي خوابگاه ، آسفالت زمين فوتسال دانشجويان پسر و همچنين تجهيز کامل وسايل بدنسازي و تفريحي در سالن ورزشي، خوابگاه پسران و دختران از ديگر اقدامات واحد تربيت بدني دانشگاه بوده است وي در خاتمه افزود: معاونت دانشجويي – فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي بابل، مبلغ 182 ميليون و يکصد هزار ريال از سالن ورزشي و چمن دانشگاه از سال تحصيلي 87 تا سال تحصيلي 88 درآمد داشته است.