قرار گرفتن آخرين اطلاعات در زمينه بيماري آنفلوانزايA (1H1N) در سايت وزارت بهداشت به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، اطلاعات مربوط به بيماري آنفلوانزايA (1H1N) در سايت وزارت بهداشت قرار گرفت. به نقل از روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي ، مديرکل روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، طي شماره نامه 50581/ع مورخ 25/6/1388 از قرار گرفتن اطلاعات مربوط به بيماري آنفلوانزايA (1H1N) در سايت وزارت بهداشت کشور خبر داد. وي افزود: با توجه به نامگذاري اول تا هشتم مهرماه سال جاري با عنوان هفته اطلاع رساني آنفلوانزايA (1H1N) و همزمان با بازگشايي مدارس جهت آگاه سازي معلمان و دانش آموزان، مردم کشور مي توانند به سايت اينترنتي به نشانيwww.infiu.ir مراجعه نمايند.