سپيده محمدي از دانشگاه علوم پزشکي بابل موفق به کسب رتبه اول کارشناسي ارشد شد

سپيده محمدي از دانشگاه علوم پزشکي بابل موفق به کسب رتبه اول کارشناسي ارشد شد سپيده محمدي از دانشگاه علوم پزشکي بابل موفق به کسب رتبه اول کارشناسي ارشد در رشته پرستاري شد . سپيده محمدي متولد سال1365 از شهرستان محمود آباد که مقطع کارشناسي را در دانشگاه علوم پزشکي بابل در رشته پرستاري گذرانده است ،امروز پس از پشت سر گذاشتن کنکور کارشناسي ارشد با رتبه يک در کشور، تحصيل همان رشته را براي ادامه مسير علمي‌اش انتخاب کرده است.اين دانشجوي موفق از دانشجويان ورودي سال 83 رشته پرستاري دانشگاه علوم پزشکي بابل بوده است مسئولين دانشکده پرستاري مامايي آمل ضمن تبريک اين موفقيت به سپيده محمدي ، براي ايشان آرزوي موفقيت و پيروزي را در تمام مراحل زندگي دارد .