هفته بسيج وبسيجيان بيمارستان آيت الله روحاني بابل

هفته بسيج وبسيجيان بيمارستان آيت الله روحاني به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل به مناسبت هفته بسيج روابط عمومي و پايگاه بسيج بيمارستان آيت الله روحاني بابل اقدام به چاپ وتوزيع 2600 عدد بروشور در بين ادارات شهرستان کرده است متن بروشور بدينقرار مي باشد 'همه قضايا از 8-7 سال بعد از رحلت پيغمبر آغاز شد، اولش هم از اينجا شروع شد كه گفتند نمي‌شود كه سابقه‌دارهاي اسلام با مردم ديگر يكسان باشند، اين‌ها بايد يك امتيازاتي داشته باشند حركت‌هاي انحرافي اين طوري است، از نقطه كمي شروع مي شود تا به دوران عثمان رسيد، وضعيت اينگونه شد كه برجستگان صحابه پيامبر، جزو بزرگترين سرمايه دارهاي زمان خودشان شدند توجه مي كنيد يعني همين صحابه عالي مقام كه اسم‌هايشان معروف است، طلحه ، زبير، سعد ابن ابي وقاص و امثال اين‌ها كه هر كدامشان يك كتاب قطور سابقه افتخارات در بدر و حنين و احد و جاهاي ديگر داشتند، اين‌ها جزو سرمايه دارهاي درجه اول اسلام شدند. دنيا يعني پول، خانه، شهرت، مقام، پست و جان، دنيا زده آناني‌اند كه براي رسيدن به اين‌ها خدا را رها مي‌كنند. اگر عده اينها زياد بود، آن وقت واويلاست. آن وقت حسين ‌بن‌علي‌ها به مسلخ كربلا خواهند رفت، به قتلگاه كشيده خواهند شد، يزيدها سركار مي‌آيند و بني اميه بر كشوري كه پيغمبر بوجود آورده بود، هزار ماه حكومت خواهد كرد اينان همان خواص دنيا زده اند كه بايددر لحظه لازم، حركت لازم را انجام داد كه اگر وقت گذشت ، ديگر فايده اي ندارد. اگر خواص در هنگام خودش، كاري را كه لازم است تشخيص داده و عملا كردند تاريخ نجات پيدا مي كند و اگر بد فهميدند، دير فهميدند و باهم اختلاف كردند، معلوم است كه در تاريخ كربلاها تكرار خواهد شد. عاشورا به ما درس مي دهد كه در ماجراي دفاع از دين، بصيرت بيش از چيزهاي ديگر براي انسان لازم است. بي بصيرتها بدون اينكه بدانند فريب مي خورند و در جبهه باطل قرار مي گيرند، چنانكه در جبهه ابن زياد كساني بودند كه از فساق و فجار نبودند ولي از بي بصيرتها بودند. تاريخ يعني من وشما، يعني همين هائيكه امروز اينجا هستيم، پس اگر ما شرح تاريخ را مي گوئيم، هركدام از ما بايد نگاه كنيم و ببينيم كه كجاي اين داستانيم.' بصيرت يعني بدانيم معيار براي ما حال امروز افراد است نه سوابق گذشته شان! بصيرت يعني اينكه بدانيم شمري كه سر از حسين بريد همان جانباز صفين است كه تا مرز شهادت پيش رفت و زبيري كه در جمل برابر علي ايستاد همان سيف الاسلام پيامبر است كه بارها دل نازنين او را شاد كرد و بدانيم كه اهل كفر و باطل روزي قرآن بر سر نيزه كردند تا علي را مهجور سازند و ساختند و آگاه باشيم كه 50 سال بعد از درگذشت پيامبر، امام حسين به مسلخ رفت و امروز تكرار تاريخ است و هركدام از ما بايد نقش خود را انتخاب كنيم. آناني كه مدال خميني بر سينه دارند غره نشوند كه رهيدند كه در اين وادي هر كه بامش بيش، برفش بيشتر است و در صحنه غبار آلود امروز نه مدال، نه حكم و پست و مقام بود كه بصيرت است كه نجات‌بخش است و بي بصيرتي است كه دام شيطان و سقوط به اسفل السافلين را در پي دارد. بي بصيرت آني است كه آنقدر سستي كرد تا علي زمان به تنهايي براي سامان نابساماني ها به ميدان آمد. بي بصيرت آني است كه عطش قدرت و عشق به فرزندان و آقازاده ها او را خسته و از راه بازداشت. بي بصيرت آني است كه يك روز به نعل و يك روز به ميخ مي زند. بي بصيرت آني است كه رهبر را همچون سيل در برابر هجوم تير دشمنان قرار مي دهند. بي بصيرت آني است كه لباس پيغمبر را دست آويز مطامع مادي خود مي كند كه لعنت جاودانه علي بر اوست. عزيزانم وقتي بزرگان و صحابه پيامبر در دوره علي جا زدند و در كربلا خود را هلاك كردند بايد بدانيم كه ياران ديروز خميني، روزي جا زدند و امروز در آستانه هلاكت خويشند و اينجا شايد تنها يك فرق عمده وجود داشته باشد و آن قوم ديروز و امروزند كه ديروزيان، كوفي مرام بودند و علي را تنها گذاردند و امروز ايرانيان چون نگيني علي را در بر دارند و امروز بدانيم كه علي تنهاست و تنها پس از خدا به قوم وفادار خويش اميدوار است، مراقب باشيم كه در اين جنگ نرم كه افكار عمومي به واسطه اخبار دروغين بنگاه‌هاي استكباري، مسموم و غبارآلودند، بصيرت خويش را حفظ نمائيم و به ريسمان انحراف ناپذير رهبري عظيم الشان چنگ اندازيم و آني از رهنمودهاي پيامبرگونه اش غافل نشويم كه هيهات اگر آني از اين راه در آييم، سقوطي سهمگين در انتظارمان است و آگاه باشيم و ديگران را آگاه سازيم و رهبر آزاده مان را دريابيم و بدانيم كه تاريخ به ما مي گويد اثر وضعي مظلوميت رهبران عادل جامعه، ذلت آن جامعه را در پي خواهد داشت و از معصوم منقول است كه: رستگار نشوند آن قوم كه خشنودي مخلوق را به خشم خالق خريدند. قابل ذکر است نصب 6 بنر در سطح شهرو6 بنر در فضاي دانشگاه وبيمارستان از ديگر اقدامات تبليغي روابط عمومي و پايگاه بسيج بيمارستان آيت الله روحاني بابل بوده است.