بسيج کارکنان امام خميني دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار مي کند

بسيج کارکنان امام خميني دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار مي کند کارگاه حقانيت اسلام و مذهب شيعه به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، بسيج کارکنان امام خميني دانشگاه علوم پزشکي بابل در نظر دارد کارگاه حقانيت اسلام و مذهب شيعه را براي کارکنان دانشگاه در روز شنبه مورخ 21 آذر 1388 برگزار نمايد. در اين گزارش آمده است: معاون نهاد مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشکي بابل ضمن تفسير موضوعي، ترجمه و بحث روايتي آيات 61 الي 63 سوره آل عمران پيرامون آيه مبارکه مباهله توضيحات مبسوطي را ارائه مي نمايد.قابل ذکر است اين کارگاه از ساعت 8 الي 10 براي کارکنان دانشگاه بر گزار مي گردد.