برگزاري سفر زيارتي شهر مقدس قم براي دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي بابل

برگزاري سفر زيارتي شهر مقدس قم براي دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي بابل روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي بابل: معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه در نظر دارد اردوي زيارتي شهر مقدس قم را براي دانشجويان خواهر و برادر دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزارمي نمايد. به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجويي فرهنگي، معاونت دانشجويي فرهنگي اردوي زيارتي شهر مقدس قم را از روز چهارشنبه تا جمعه مورخ 25/9/88 لغايت 27/9/88 براي خواهران و برادران دانشجو دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار مي نمايد. گفتني است: اين اردو همراه با اهداء جوايز برندگان مسابقه کتابخواني از ولادت حضرت معصومه (س) تا ميلاد امام رضا(ع) مي باشد. قابل ذکر است: از ديگر برنامه هاي اين اردو ديدار با علماء مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه ، بازديد از کتابخانه آيت ا.. مرعشي نجفي و زيارت مسجد جمکران مي باشد.