ستاد دهه فجر دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار مي کند

ستاد دهه فجر دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار مي کند ستاد دهه فجردانشگاه علوم پزشکي بابل وهمايش ارتفاع نگاه با رويکردي پيرامون جنگ نرم به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي، ستاد دهه فجر دانشگاه علوم پزشکي بابل در نظر دارد همايش ارتفاع نگاه با رويکردي پيرامون جنگ نرم را در روز سه شنبه مورخ 20 بهمن 1388 در سالن شهيد شجاعيان دانشگاه از ساعت 13 الي 15 برگزار نمايد. گفتني است: در اين همايش حجت الالسلام و المسلمين رنجبران معاون فرهنگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاهها پيرامون جنگ نرم و حوادث پس از انتخابات 24 خرداد سخنراني مي نمايد. قابل ذکر است: از ديگر برنامه ها ي اين روزبيان خاطرات، و اهداي جوايز به 31 نفر از برندگان مسابقه کتابخواني «مانيفست روح الله 2» (پذيرش قطعنامه امام (ره) ) مي باشد.