به مناسبت هفته سرطان

به مناسبت هفته سرطان مسابقه آشپزي در معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل برگزار مي شود معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل، براي اولين بار مسابقه آشپزي بهداشتي را برگزار مي کند اين مسابقه روز دهم بهمن ماه 1388راس ساعت 9:30در معاونت بهداشتي بابل برگزارمي شودمحور اصلي مسابقه مصرف غذاي سالم (بخار پز ،آبپز وبدون روغن،( دربرگيرنده مفاهيم عالي زندگي سالم، سبزي و طراوت، و بهره گيري از مزيت حفظ ارزش غذايي است.شركت كنندگان در مسابقه آشپزي از ادارات مختلف بهورز ها ورابطين بهداشتي خواهند بود.