برگزاري کنفرانس سرطان با امتياز بازآموزي در دانشگاه علوم پزشکي بابل

برگزاري کنفرانس سرطان با امتياز بازآموزي در دانشگاه علوم پزشکي بابل به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل در نظر دارد به مناسبت بزرگداشت هفته جهاني مبارزه با سرطان، کنفرانس سرطان را با 5/3 امتياز بازآموزي در روز يکشنبه مورخ 11 بهمن 1388 در سالن اجتماعات امام خميني معاونت برگزار کند. علاقمندان به شرکت در اين کنفرانس مي توانند با شماره تلفن 3268443 واحد آموزش بهداشت جهت اطلاعات بيشتر تماس حاصل نمايند.