ستاد دهه فجر دانشگاه علوم پزشکي بابل بر گزار مي کند

ستاد دهه فجر دانشگاه علوم پزشکي بابل بر گزار مي کند مراسم غبار روبي وعطرافشاني مزارپاک شهيدان به گزارش روابط عمومي دانشگاه همزمان با دهه مبارک فجرمراسم غبارروبي وعطرافشاني مزارپاک شهيدان درتاريخ 14/11/88 ساعت 10 صبح در مزار شهداي شايستگان اميرکلا برگزار مي شود براساس گزارش ستاد دهه فجر دانشگاه علوم پزشکي بابل با توجه به فرارسيدن دهه مبارک فجر،در راستاي بزرگداشت آرمانهاي بنيانگذارکبيرانقلاب امام خميني (ره) وتجديد بيعت بارهبرفرزانه آيت ا...العظمي خامنه اي ، مراسم غبارروبي شهداي شايستگان اميرکلا در تاريخ 14/11/88 در ساعت 10 صبح با حضور مسئولين وکارکنان ودانشجويان دانشگاه برگزارمي گردد. قابل به ذکر است جهت حضور دراين مراسم روحاني ومعنوي ازعلاقمندان محترم راس ساعت 10 صبح مقابل دفتر نهاد رهبري دانشگاه دعوت بعمل مي آيد.