اولين جلسه هيات امنا بيمارستان آيت الله روحاني برگزار شد

اولين جلسه هيات امنا بيمارستان آيت الله روحاني برگزار شد نخستين جلسه هيات امنا بيمارستان آيت الله روحاني با حضور اعضاء هيات امنا در بيمارستان آيت الله روحاني برگزار شد. در اين جلسه آقاي دکتر ابراهيم ميکانيکي رييس دانشگاه علوم پزشكي بابل بعنوان رئيس هيات امناو دکتر احمد باقر پوربعنوان دبير هيات ونماينده استاندار ،روساي بخشها،نماينده مجمع خيرين ،کارشناس مديريت خبره به عنوان اعضا حضور داشتند در اين جلسه ضمن قرائت اساسنامه هيات امنايي مقرر شد اين جلسات هردوماه يکبار تشکيل گردد رييس دانشگاه علوم پزشكي بابل گفت: در راستاي طرح ساماندهي مراكز درماني و بيمارستان‌ها، بيمارستان آيت الله روحاني بابل هيئت امنايي مي شود رئيس دانشگاه علوم پزشكي بابل گفت هيئت امنايي شدن اين بيمارستان با هدف خدمات رساني بهتر به مردم انجام مي‌شود دکتر ابراهيم ميکانيکي در ادامه اذعان داشت: فلسفه هيئت امنايي شدن بيمارستان‌ها و مراكز درماني در متمركز بودن و تصميم گيري منطقي و منطقه‌اي است. وي بيان كرد: بيمارستان آيت الله روحاني به عنوان دومين بيمارستان دولتي استان است كه مورد تاييد وزارت بهداشت و درمان براي هيئت امنايي شناخته شده است. رييس دانشگاه علوم پزشكي بابل اظهار داشت: تمامي اعضاي اين هيئت امنا شخصيت‌هاي حقيقي و حقوقي هستند كه با تصميم‌گيري و مشخص كردن سياست‌هاي بيمارستان گام بر مي‌دارند. به اين ترتيب تعرفه هاي درماني در اين بيمارستان ، تعرفه خصوصي دولتي خواهد بود و براساس آيين نامه بيمارستان هاي هيئت امنايي،6/1هزينه درمان از طرف وزارت بهداشت پرداخت ميشود.دکتر ابراهيم ميکانيکي ، با بيان اين مطلب گفت: هيئت امنايي شدن برخي بيمارستان هاي دولتي مصوبه مجلس در قانون بودجه ?? است و البته براساس برنامه ها و سياست گذاري ها، ?? بيمارستان دولتي در کشور به صورت هيئت امنايي اداره شوند و حداقل در هر استان يک تا دو بيمارستان هيئت امنايي شوند. مقدمات کار براي رسيدن به اين امر آماده است رييس دانشگاه علوم پزشکي بابل گفت: در ابتداي کار بايد ?? درصد اعضاي هيئت علمي بيمارستان موردنظر تمام وقت باشند و در غير از بيمارستان هاي موردنظر، شاغل به خدمت نباشند.وي خاطرنشان کرد: براين اساس مطب پزشکان و اعضاي هيئت علمي اين بيمارستان ها شعبه اي از بيمارستان محسوب مي شود و در صورت نياز به بستري شدن، بيماران به بيمارستان هاي محل خدمت پزشک معرفي مي شوند. دکترميکانيکي گفت: در حال حاضر تعداد بسياري از بيمارستان هاي دولتي که وابسته به اعتبارات دولتي اند با مشکلات عديده مالي و کسري اعتبارات مواجهند و حتي برخي از آن ها در مرز ورشکستگي قرار دارند ايشان اظهار داشتند موفقيت اين بيمارستان مشروط بر اين است که سازمانهاي بيمه گر به تعهدات خودشان بر طبق اساسنامه هيات امنا عمل کنند وسازمانهاي بيمه گرنيز مکلف به اجراي مصوبات باشند .