سخنراني حاج آقا حسن روحاني به مناسبت سالروز ورود امام به ميهن

سخنراني حاج آقا حسن روحاني به مناسبت سالروز ورود امام به ميهن به مناسبت سالروز ورود امام به ميهن، امام جمعه شهرستان بابل در روز دوشنبه مورخ 12 بهمن ساعت 8:30 الي 10 صبح در حوزه خاتم الانبيا اين شهرستان که با حضور مسئولان ادارات، نهادها و نيروهاي نظامي و انتظامي ودانشگاهي برگزار شده بوددر خصوص انقلاب، ولايت فقيه و اطاعت از رهبري انقلاب وحوادث پس از انتخابات سخنراني نمود. امام جمعه شهرستان بابل ضمن تشکراز اعضاستاد دهه فجر شهرستان و تبريک ايام دهه فجر اذعان داشت: در قرآن مکرر به قوم بني اسرائيل تذکر داده شده که آن نعمت هايي که خداي متعال به شما ارزاني داشت را فراموش نکنيد. بالاترين نعمت براي انسان نعمت وجود است که خداوند متعال به انسان ارزاني داشت. چون اگر انسان وجود نداشت نمي توانست از اين نعمت هاي الهي استفاده کند. حجت الاسلام حاج حسن روحاني در ادامه افزود: خداوند به حضرت موسي وحي کرد که به قوم بني اسرائيل بگو که از اين نعمت ها استفاده کنند، نعمت ديگرنعمت شکل گيري يک ملت است که قوم يهود بعد ازنجات از دست فرعونيان به آن دست يافت ودر قرآن بارها به بني اسرائيل يادآورشد وي گفت: در ايران نيز مهمترين چيزي که به ما عرضه شد همان انقلاب است که بقول رهبر معظم انقلاب« بزرگترين نعمت، نعمت انقلاب اسلامي است که با ولايت، يک ملت را دوباره متولدکردکه در سايه تولد اين انقلاب است که شخصيت و منش به اين کشور ارزاني شد. وي ادامه داد: خدا به ما عزت و هويت بخشيد و اراده خداوند براي ملت ماست. اين اراده ملي، مذهبي و اسلامي ما است که ما با هويت اسلامي حاکميت اين ملت که خيلي در آرزوي آن بودند، به آن رسيده ايم. امروز آغاز سي و يکمين دهه فجر انقلاب اسلامي است و دشمنان پيوسته در حال حمله کردن هستند و بحمدالله نتيجه نگرفتند، تمام هّم خود شان را با استفاده از برنامه هاي نرم افزاري در مقابل انقلاب اسلامي بکار بردند. بيش ازسي سال است دشمنان برحذف دو عامل ولايت و رهبري تاکيد دارند و مي خواهندمردم را از اين دو دور کنند.کليد و مفتاح رستگاري نظام اسلامي نيز همين بحث ولايت و رهبري است و شايسته است که ملت قدردان زحمات رهبر معظم انقلاب باشد که با هدايت و رهبري درست توانست مردم را به سر منزل مقصود رهنمون کند.