زني که دربابل 4 قلو زاييدباعث تعجب پزشکان شد چرا که انتظار3 قلو داشتند

زني که دربابل 4 قلو زاييدباعث تعجب پزشکان شد چرا که انتظار3 قلو داشتند به گزارش روابط عمومي بيمارستان آيت ا.. روحاني دکترشهناز برات گفت: حال عمومي بچه ها خوب است بچه ها صبح سه شنبه با سزارين در بيمارستان آيت ا.. روحاني بابل به دنيا آمدند. خانم دکتر شهرزاد برات گفت: 18 کارمند بيمارستان به زايمان بچه ها کمک کردند سه نوزاد دختر ويک نوزاد پسر بعد ازدو سال نازايي به دنيا آمدند والدين آنها گفتند ازاينکه بچه هاي آنان سالم وفعال هستند خدارا شکر مي کنند

زني که دربابل 4 قلو زاييدباعث تعجب پزشکان شد چرا که انتظار3 قلو داشتند به گزارش روابط عمومي بيمارستان آيت ا.. روحاني دکتر شهنازبرات گفت: حال عمومي بچه ها خوب است بچه ها صبح سه شنبه با سزارين در بيمارستان آيت ا.. روحاني بابل به دنيا آمدند. خانم دکتر شهناز برات گفت: 18 کارمند بيمارستان به زايمان بچه ها کمک کردند سه نوزاد دختر ويک نوزاد پسر بعد ازدو سال نازايي به دنيا آمدند والدين آنها گفتند ازاينکه بچه هاي آنان سالم وفعال هستند خدارا شکر مي کنند دکتر شهناز برات گفت: درست است اوضاع ازهفته ها پيش تحت نظر بود اما سونو گرافي همه چيز را نشان نمي دهد به اين دليل تولد چهارمي غيرمنتظره بود دکتر شهناز برات گفت: حال مادر بسيارخوب است واواز اينکه صاحب چهار بچه سالم شده بسيار هيجان زده است سه نوزاددختر به نامهاي يسنا،ياسمين ،ياس ونوزاد پسر به نام ياسين نامگذاري گرديدندگفتني است در روز پنج شنبه دکتر ابراهيم ميکانيکي رييس دانشگاه ودکتر باقر پوررييس بيمارستان ضمن عيادت از اين خانواده، هزينه پرداخت شير خشک اين بچه ها بمدت يکسال از سوي دانشگاه وهمجنين پرداخت هزينه بيمارستان از سوي آن بيمارستان را متکفل شدند تعدادي از پرسنل بيمارستان نيزهدايايي به اين خانواده اهدا کردند .