ستاد دهه فجر دانشگاه علوم پزشکي بابل «همايش ارتفاع نگاه» را برگزار کرد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل 'حجت ا لاسلام والمسلمين رنجبران ' روزسه شنبه مورخ 20/11/88 در همايش ارتفاع نگاه در آمفي تئاتر شهيد شجاعيان دانشگاه علوم پزشکي بابل افزود: انقلاب ما يک انقلاب فرهنگي بود واين را دشمنان نفهميدند تلاش کردند با جنگ سخت وحتي با تهاجم فرهنگي اين انقلاب را از پا در بياورند معاون فرهنگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاهها اظهار داشت: دشمنان در مورد جمهوري اسلامي ايران به اين نتيجه رسيده اند که جنگ سخت و تهديد هاي نظامي در مورد اين نظام جوابگو نبوده است. ملت ما از آموزه هاي اسلام مخصوصا آموزه شهادت استفاده مي کرد واين آموزه جديدي بود وبعدها توسط جنبش حماس نيز اجرا شد معاون فرهنگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاهها همچنين با اشاره به انواع جنگها افزود: بهداشتي بودن ،بدون زمان ومکان بودن ، تصرف در ذهنهاو...از ويژگيهاي جنگ نرم مي باشد معاون فرهنگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاهها خاطرنشان کرد : در جنگ نرم ذهنها وباورها مورد هجومند وخوديها را به مبارزه مي گيرند حجت ا لاسلام والمسلمين رنجبران با تاکيد به هوشياري و شناخت همه آحاد جامعه از چگونگي جنگ نرم گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامي بيشترين هشدارها را از تهديدهاي تهاجم فرهنگي به ملت ايران داده اند. وي به نقش مهم و محوري دانشجويان ودانشگاهيان در مقابله با جنگ نرم اشاره و عنوان داشت: دانشجويان افسران جوان واساتيد فرماندهان آنانندکه با بصيرت در همه صحنه آماده مقابله با جنگ نرم و توطئه هاي دشمنان اسلام باشند. وي با اشاره به اولين قرباني در جنگ نرم گفت ،در وقايع پس از انتخابات حقيقتي که ساخته بودند تقلب بود رهبري ميفرمايند اشکالي نيست برفرض صحت تخلف ، بررسي شود از مدعيان ميخواهيم دليل بياورند ،دليل نمي آورند ، استفاده موقت ازحقيقتي (تقلب)که بخاطر آن اعتراض را شروع کرده بودند شد وبعد سراغ ارکان نظام رفتند حقيقت گم شد . وي با بيان اينکه اولين رمز اسلام نه گفتن به تجاوز ، نه گفتن به استبداد نه گفتن به بردگي و... بود قولوا لااله الالله تفلحوا بعد اين نه گفتنها مي توانيد بگوييد الله جنس دين پيامبر اين است وپيامبر حاضر نشد با پيشنهادات کفار آرام بگيرد وبه آنها نه گفت معاون فرهنگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاهها افزود:اگر نگاه ما نگاه مواجهه با جنگ نرم نباشد باخته ايم دشمن آمده تا ريشه مارا برکند هشدار هائيکه مقام معظم رهبري در سالها پيش داده بودند جدي گرفته نشد ولذا بايدميوه گنديده را چيد بايد متخاصم بود در ادامه تصاويري از کشتار مردم بيگناه بوسني ،عراق،فلسطين وفتواي خاخام وکشيشان در مورد جايز بودن اين کشتا ربيرحمانه زنان وکودکان پخش شد.در پايان به خانواده هاي گرانقدر شهداي انقلاب هدايايي به رسم يادبود اهدا شدبه برنده گان مسايقه مانيفست روح الله ومسابقه تربيت بدني دانشگاه نيز جوايز داه شد.