ويژه برنامه اختتاميه اردوي جنوب و بزرگداشت دانشجوي شهيد اين دانشگاه تحت عنوان« از خاکريز تا دانشگاه» برگزار شد. به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي بابل ويژه برنامه اي تحت عنوان از خاکريز تا دانشگاه را برگزار کرد. دراين برنامه که با محوريت اختتاميه اردوي جنوب بود ازمقام دانشجوي شهيد رشته پزشکي اين دانشگاه وفرمانده گردان يا رسول ا... لشکر 25 کربلا مازندران شهيد سيدعلي اکبر شجاعيان و شهداي هشت سال دفاع مقدس تجليل باشکوهي به عمل آمد ،در ادامه برنامه روز سه شنبه مورخ 30 فرورين 1389جمعي ازدوستان وهمرزمان آن شهيد نيز به بيان خاطراتي از اين شهيد بزرگوارپرداختند. گفتني است: دراين مراسم معنوي که با حضور دانشجويان وجمعي ازمسئولين دانشگاه برگزار شد از خانواده آن شهيد بزرگوارنيز قدرداني شد.