پيشرفت پنجاه درصدي سايت دستگاه شتابدهنده مرکز پزشکي و پرتو درماني شهيد رجايي بابلسر

به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، سايت دستگاه شتابدهنده مرکز پزشکي و پرتو درماني شهيد رجايي بابلسر با پيشرفت پنجاه درصد در حال تکميل شدن است. به نقل از روابط عمومي مرکز پزشکي و پرتو درماني شهيد رجايي بابلسر، اين سايت که در تاريخ 21 بهمن 1388 با حضور مسئولان دانشگاهي و شهرستاني کلنگ آن به زمين زده شده با پيشرفت پنجاه درصد در حال تکميل شدن است. به گفته ،مهندس ناظر اين پروژه، ساخت سازه بتوني آن تا ارديبهشت پايان يافته و انشاءالله در تيرماه به بهره برداري مي رسد.