برنامه مدون جمعيت با امتياز بازآموزي در معاونت بهداشتي دانشگاه

برنامه مدون جمعيت با امتياز بازآموزي در معاونت بهداشتي دانشگاه روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل؛ معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل با همکاري معاونت آموزشي دانشگاه دوره باز آموزي برنامه مدون جمعيت را که داراي 5 امتياز مي باشد ويژه پزشکان عمومي درسالن اجتماعات امام خميني معاونت بهداشتي در روز چهارشنبه مورخ 31/4/1388 از ساعت 30/8 صبح را برگزار مي کند. گفتني است: واريزمبلغ حضوري 50000 ريال به شماره حساب 2178455012008 بنام دانشگاه علوم پزشکي بابل نزد بانک ملي شعبه مرکزي و ارائه آن به EDC دانشگاه و يا ثبت نام در تاريخ 31/4/1388 در محل اجرابا همراه داشتن کپي کارت و مهر نظام پزشکي نسبت اقدام نمايند. قابل ذکر است: به علت محدوديت، اولويت با کساني است که زودتر اقدام به ثبت نام کرده باشند.