درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در دهمین جشنواره سیمرغ

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مهدی پورامیر از موفقیت و درخشش دانشجویان در دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ وزارت بهداشت خبر داد.

دکتر مهدی پورامیر معاون فرهنگی‌ودانشجویی دانشگاه با بیان اینکه دانشجویان توانستند با درخشش در این دوره افتخارآفرینی کنند، اظهار داشت : تلاش و پشتکار مجدانه دانشجویان و برنامه‌ریزی دبیرخانه جشنواره فرهنگی حوزه معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه منجر به موفقیت وافتخارآفرینی در این عرصه از فعالیت فرهنگی کشوری و بین المللی بوده است.

وی در همین راستا بیان داشت: در مرحله کشوری دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ وزارت بهداشت که از ۲۴ لغایت ۲۹ آبان ۹۸ در پردیس تئاتر تهران برگزار گردید از دانشگاه علوم پزشکی بابل ۱۶ اثر به همراه ۵۲ نفر دانشجوی برگزیده  شرکت نمودند.

دکتر پور امیر افزود: در مراسم اختتامیه نیز با معرفی برگزیدگان در بخش‌های مختلف این جشنواره، دانشگاه علوم پزشکی بابل حائز شش رتبه برتر گردید..

معاون فرهنگی‌ودانشجویی دانشگاه تصریح کرد: دراین دوره از جشنواره سیمرغ در استندآپ کمدی حسن عزیزی لاری رتبه دوم دربخش آزاد ویژه دانشجویان علوم پزشکی و همچنین در بخش مشاعره محمد پورمرادی، فاطمه پورمرادی، فاطمه السادات میردوستی رتبه سوم را کسب کردند.

وی ادامه داد: کارگردان برتر در رشته تئاتر و در بخش نمایشنامه‌خوانی با "عنوان بالاخره این زندگی مال کیه؟"را  فائزه حسینی به دست آورد.

دکتر پور امیر خاطر نشان کرد: رتبه دوم گروه نمایشنامه‌خوانی در رشته تئاتر و در بخش نمایشنامه‌خوانی باعنوان "به مناسبت ورود اشکان"را علیرضا خرمی‌زاده کسب کرد و همچنین امیر رضایی شایسته تقدیر نقش خوان مرد بخش نمایشنامه‌خوانی"به مناسبت ورود اشکان"شد.

وی افزود:  کارگردان برتر در رشته فیلم مستند و بخش فرهنگ سلامت ویژه دانشجویان سراسر کشور و باعنوان "درناهای کاغذی"به محمد حق‌بیان تعلق گرفت.