زایمان مادر باردار مشکوک به کرونا در بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جلالی رئیس دانشگاه از زایمان مادر باردار با احتمال بسيار بالاى ابتلا به کرونا خبر داد.
دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: روز گذشته مادر باردار 23 ساله اهل بابل با علائم تب، سرفه، دردعضلانی ، تنگی نفس و با سابقه سرماخوردگی در خانواده به بیمارستان مراجعه نمود که پس از انجام سی تی اسکن و آزمایشات مربوطه احتمال ابتلاء به بیماری کرونا در ايشان بسيار بالا تشخیص داده شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: اين دانشگاه خوشبختانه از قبل پيش بينى اتاق عمل ويژه براى زايمان اينگونه مادران مشكوك به كرونا را در نظر گرفته بود.
وی افزود: ختم بارداری برای این مادر باردار بعلت پارگی کیسه آب در 36 هفته اعلام شد و زایمان توسط تیم زنان و زایمان دانشگاه به سرپرستی خانم دکتر پهلوان با موفقیت انجام شد و نوزاد سالم با وزن 3 کیلو و چهارصد گرم بدنیا آمد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: نوزاد بعلت زایمان زودرس در بیمارستان کودکان امیرکلا تحت مراقبتهای پزشکی قرار دارد و حال عمومی نوزاد خوب می باشد.
این مسئول ادامه داد: این مادر عزيز هم پس از زایمان در بیمارستان تحت نظر قرار دارد و حال عمومی وی مساعد می باشد.
دکتر جلالی گفت: شستن مکرر دست ها، پرهیز از روبوسی و دست دادن و خودداری از حضور در خارج از خانه و تماس های غیرضروری باید توسط زنان باردار مورد توجه بیشتری قرار گیرد.