آغاز کمپین « نیکوکاران سلامت همراه مدافعان سلامت» و ستاد مردمی مبارزه با کرونا در شهرستان بابل

روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، کمپین « نیکوکاران سلامت همراه مدافعان سلامت» و ستاد مردمی مبارزه با کرونا در شهرستان بابل در راستای مبارزه با کرونا در تاریخ 17 اسفند 1399 آغاز شد.

گفتنی است در نشستی که با حضور فرماندار ویژه بابل، جمعی از خیرین و مسئولین دانشگاه در دفتر روابط عمومی برگزار گردید آغاز ، کمپین « نیکوکاران سلامت همراه مدافعان سلامت» رسما کلید خورد و آقایان دکتر علی شافی، دکتر مهرداد ساروی، حاج صمد میناگر، آقای محمدتقی کرباسی، مهندس علی داودی بعنوان اعضای کمپین و ستاد مردمی مبارزه به کرونا در شهرستان بابل انتخاب شدند.

قابل ذکر است مقرر گردید هزینه کردهای این ستاد براساس #لیست_موردنیاز دانشگاه علوم پزشکی بابل صورت پذیرد.

این ستاد در راستای ساماندهی اقدامات خیرخواهانه نیکوکاران شهرستان بابل در مبارزه با کرونا تشکیل شد.

نیکوکاران محترم می توانند کمک های خود را بصورت هدفمند با اعضای ستاد هماهنگ نمایند.

شماره کارت «۶٠۳۷۹۹۷۵۹۹٠۹۶۱۸۸» با عنوان «ستاد مردمی مبارزه با کرونا» آماده دریافت کمک‌های مردمی است.