خانواده‌ها ۶ میلیون از هزینه ۵۰۰ میلیونی کاشت حلزون شنوایی را می‌پردازند

دکتر سیدفرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: امروز بسیار خوشحالیم که مرکز کاشت حلزون شنوایی در بیمارستان آیت الله روحانی و دانشگاه علوم پزشکی بابل افتتاح شد

وی با اشاره به اینکه تعداد بسیار محدودی از مراکز دانشگاهی هستند که این امکان را دارند، بیان داشت: این جراحی از جمله عمل های پر هزینه بوده و حدود ۵۰۰ میلیون تومان  هزينه دارد ولی در ایران بخش اعظم هزینه کاشت حلزون شنوایی توسط وزارت بهداشت با ارز دولتی پرداخت می شود بطوری که خانواده ها تنها حدود ۶ میلیون تومان هزینه پرداخت می کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: با توجه به شیوع نسبتا بالای ناشنوایی در بچه هایی که بدنیا می آیند هر هزارنفر یک نفر ممکن است ناشنوا بدنیا آید این بیماران باید در ۳ سال اول تولد شناسایی شوند و فورى درمان شوند، هر چه دیرتر تشخیص داده شوند توان و موفقیت عمل کمتر می شود.

این مسئول افزود: با راه اندازی این مرکز در بابل بعنوان قطب در استانهاى مازندران، گلستان و سمنان حدود ۷ میلیون نفر را تحت پوشش قرار خواهیم داد.

دکتر جلالی بیان داشت: در کشور سالانه حدود ۲ هزار نفرناشنوا بدنیا می آیند که حدود ۲۰۰_۱۵۰ نفر مربوط به این منطقه می شود.

وی افزود: پيش بينى ميشود در هر سال حدود ۱۰۰تا ۱۵۰ بیمار داشته باشیم که می توانند از این خدمت استفاده کنند و از مراجعه به تهران صرفنظر کنند.