نجات جان چندین بیمار با اهداعضو مرد ۶۳ ساله بابلی

به گزارش روابط‌عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیدمصطفی قاسم‌زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت:  زنده‌یاد یوسفعلی‌یعقوبی رکنی ۶۳ ساله اهل بابل، بدلیل خونریزی مغزی به بیمارستان  شهید بهشتی بابل منتقل گردید و علیرغم تلاش پزشکان و همکاران ICUداخلی، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل کبد و ۲کلیه به ۳نفر و همچنین نسوج بیمار به چندین نفر حیات دوباره بخشید.

وی افزود: زنده‌یاد یعقوبی هفتاد و ششمین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ بوده که با رضایت خانواده، اعضای بدن به افراد نیازمند اهدا گردید.