اهدای اعضای مرد ۵۱ ساله بابلی جان چندین بیمار را نجات داد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل از اهدای عضو مرد ۵۱ ساله بابلی و نجات چندین بیمار خبر داد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر شهرام سیفی معاون درمان دانشگاه گفت: زنده‌یاد حسن حق‌پرست ‌رمضانی ۵۱ ساله ساکن روستای پهناور بخش لاله‌آباد بابل که بدلیل تصادف، دچار مرگ مغزی شده بود به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل گردید.
دکتر شهرام سیفی معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل گفت: علیرغم تلاش پزشکان و همکاران بخش آی‌سی‌یو جراحی بیمارستان دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گردید.
وی اذعان داشت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل کبد و دو کلیه به ۳ نفر و همچنین نسوج بیمار به چندین نفر حیات دوباره بخشید.
این مسئول افزود: زنده‌یاد مرحوم حسن حق‌پرست رمضانی هشتاد و نهمین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و پنجمین مورد در سال ۱۴۰۱ بود.