ستاد طرح دارویار در دانشگاه علوم پزشکی بابل تشکیل شد.

به گزارش روابط‌عمومی معاونت غذا و دارو «دانشگاه علوم پزشکی بابل»: تاکنون سه جلسه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل در خصوص چگونگی ساماندهی بیش از پیش نظارت بر دارو، ملزومات و  تجهیزات پزشکی توسط سازمان‌ها و دستگاه‌های نظارتی و اجرایی، ایجاد وحدت رویه در خصوص نظارت‌ها و بازدیدهای مشترک در طی مراحل تولید، توزیع و عرضه کالاهای فوق‌الذکر در  سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این جلسه به اقدامات صورت گرفته از شروع طرح و بررسی چالش‌ها پرداخته شد.
همچنین توضیحاتی در خصوص نحوه بازرسی و تعداد بازرسی‌های انجام‌شده از داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها داده شد.
گفتنی است: سامانه HIS تیراژه و رهاورد در بیمارستان‌های مربوطه به‌روزرسانی شد و پویا سامانه در حال به‌روزرسانی می‌باشد.
قابل‌ذکر است: مشکلات مربوط  به روز رسانی سامانه های بیمه و ثبت نسخه های الکترونیک بررسی شد.