دومین نشست دانشجویی کشوری اُحامی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، حجت‌الاسلام دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: دومین دوره نشست دبیران و نائب دبیران قرارگاه استانی هیئت های دانشجویی کشور تحت عنوان نشست احامی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل و هیئت مکتب الشهداء برگزار شد.

حجت‌الاسلام دکتر نیکزاد بیان داشت: در این نشست حجت الاسلام و المسلمین فاطمی پور معاون سیاسی فرهنگی نهاد و اساتید برجسته همچون حجت الاسلام و المسلمین عالمی، دکتر جلالی‌پور حضور یافتند.
وی ادامه داد و گفت: در این دوره دبیران و نائب دبیران استانی هیئت‌های دانشجویی به انتقال تجربیات و ارائه گزارش عملکرد استانی پرداخته و در دوره های آموزشی تشکیلاتی برگزار شده شرکت نمودند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اذعان داشت: برگزاری نشست و جلسات، کلاسهای آموزشی تشکیلاتی، هیئت، اردو تفریحی و  بازدید از موزه بابل از دیگر برنامه های این نشست بود.