دومین جشنواره اقتصاد مقاومتی «اقتصاد وفرهنگ» دانشگاه علوم پزشکی بابل دراسفند ماه ۹۳ برگزار می گردد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دومین جشنواره اقتصاد مقاومتی اقتصاد و فرهنگ در سه بخش ویژه دانشجویان/اساتید/کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می گردد.

گفتنی است مهلت ارسال مقالات تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری می باشد .

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی دبیرخانه جشنواره: بابل – دانشگاه علوم پزشکی بابل- معاونت دانشجویی و فرهنگی مراجعه فرمایند.

نمابر: ۰۱۱۳۲۱۹۰۵۹۴ آدرس الکترونیک:ravabet_mubabol@yahoo.com

اطلاعیه: اولین جشنواره اقتصاد مقاومتی «دانشگاه و حماسه اقتصادی» دانشگاه علوم پزشکی بابل با حمایت صندوق فرض الحسنه توسعه عصرشمال در اسفند ماه ۹۲ برگزارمی گردد.

بخش های اولین جشنواره اقتصاد مقاومتی: *ادبی *هنری *پژوهشی *ویژه مخاطبین: دانشجویان – اساتید -کارکنان

مقدمه

مقام معظم رهبری هر ساله، بر حسب ضروریات جامعه در جهت رشد و توسعه همه جانبه کشور، تکالیفی را برای همه گروه جامعه مشخص می کند که تحت عنوان شعار سال قلمداد می شود، امسال نیز به نام حماسه سیاسی حماسه اقتصادی نام گرفت. اما آنچه که در این میان مهم است تببین نقش و تکلیف هر گروه از جامعه در آن سال است. امروزه رشد و توسعه کشور با نحوه عملکرد دانشگاه ها ارتباط مستقیم دارد. اگر قرار است تغییر و تحولی را در کشور شاهد باشیم باید از دانشگاه ها شروع کنیم. تبدیل بحث اقتصاد مقاومتی به گفتمان رایج در دانشگاه‌ها، مراکز علمی و مجامع مذهبی و توجه به ابعاد مختلف آن، در سرعت حرکت به سمت تحقق اقتصاد مقاومتی تأثیری بسزا خواهد داشت. از طرف دیگر بسیاری از صاحب نظران و اقتصاددانان نیز معتقدند که بنای اقتصاد مقاومتی از دل رفتارهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مردم بیرون می آید و رابطه مستقیم و مثبتی میان اجرا اقتصاد مقاومتی در کشور و نحوه و سبک زندگی و فرهنگ اقتصادی و الگوی ذهنی و رفتاری جامعه وجود دارد. لذا ریشه اصلاح مسائل اقتصادی را در اصلاح فرهنگ اقتصادی، سبک زندگی مردم، الگوی مصرف و توسعه فرهنگ کار و تلاش و تولید ملی می دانند. بنابراین باید با قدرتی مضاعف این مهم پیگیری، تا به نتیجه مطلوب برسد. ما باید از ظرفیت همایش‌ها، سخنرانی‌ها، اینترنت، شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی و حتی مجالس مذهبی و هیئات برای رسیدن به این مقصود استفاده کنیم. ستاد تبیین و ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در راستای تحقق آرمانهای بلند امام راحل و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر نقش آفرینی دانشگاهیان بعنوان یکی از مهم ترین ابزارهای تحول و زندگی در جامعه و مامن فعالترین طبقه جامعه اقدام به برگزاری جشنواره نموده است که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می گردد. امید آن است که در ذیل توجهات حضرت ولی عصر توفیق الهی یارمان شود تا با برگزاری هرچه باشکوهتر این طرح هدفمند از ظرفیت دانشگاه ها به خصوص جریانهای دانشجویی برای تحقق منویات رهبری استفاده شود.

موضوعات

- نحوه ترویج و توسعه فرهنگ اقتصاد مقاومتی در دانشگاهها

- نقش دانشگاه و دانشگاهیان در تبدیل تحریم ها به فرصت ها

- استفاده بهینه و شیوه های کاهش مصرف و هزینه ها در دانشگاههای علوم پزشکی

- نقش دانشجویان و دانشگاهیان در خلق حماسه اقتصادی

- شیوه های افزایش کارایی و کیفیت خدمات سلامت

- دانشگاهها و حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی

- آموزه های اجتماعی، فرهنگی و دینی اصلاح الگوی مصرف

- ایده ها و ابداعات

-حماسه اقتصاد ی و نمونه های بین المللی

شرایط و ضوابط کلی *شرکت در این جشنواره برای کلیه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بابل آزاد است

. - شرط پذیرش آثار دانشگاهیان، ثبت نام در دبیرخانه جشنواره یا (سامانه الکترونیک) جشنواره است.

- علاقمندان می توانند بطور همزمان در کلیه بخش ها و رشته های جشنواره به ارائه اثر بپردازند .

*شرکت کنندگان می توانند بصورت گروهی و یا انفرادی در جشنواره حضور یابند.

*نمایشگاهی از آثار ارائه شده به جشنواره برگزار خواهدشد .

* تعداد آثار ارسالی برای هر شرکت کننده آزاد می باشد.

مراحل و زمانبندی

*ثبت نام و ارائه آثار توسط علاقمندان ازتاریخ 1/8/92 تا 30/11/92

*داوری جشنواره و انتخاب آثار برگزیده از تاریخ 16/9/92 تا 30/11/92

*برگزاری جشنواره و برپایی نمایشگاه و تجلیل از آثار برتراواخر آذر ماه بخش های جشنواره