دانشکده دندانپزشکی بابل به یونیت سیار (موبایل کلینیک) مجهز شد

جهت اعزام به مناطق دور از مراکز بهداشتی درمانی و محروم شهرستان بابل یونیت دندانپزشکی سیار (موبایل کلینیک) خریداری شده‌ است

دکتراحسان موعودی ریاست دانشکده دندانپزشکی بابل در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی اظهار داشت:

در راستای اجرای طرح تحول سلامت و ارتقاء سلامت دهان و دندان در سطح شهرستان بابل یونیت دندانپزشکی سیار (موبایل کلینیک) جهت اعزام به مناطق دور از مراکز بهداشتی درمانی و محروم شهرستان بابل خریداری شده‌ است.

موعودی دانشیار دانشکده دندانپزشکی با بیان این‌که اولویت کاری این آمبولانس، ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان  به مناطق محروم و دور از مراکز بهداشتی درمانی مانند حاشیه شهرها و روستاها جزو اهداف این یونیت سیار است.

این مقام مسئول در پایان از دکتر ربیعی ریاست دانشگاه ، دکتر حاجی احمدی معاون توسعه ، دکتر فرخی قائم مقام رییس دانشگاه در امور مشارکتهای اجتماعی، دکتر اشرفیان معاون بهداشتی ، دکتر حسن پور کارشناس دندانپزشکی و دکتر حاجی آقا تبار نماینده دانشکده دندانپزشکی بابل جهت مساعدت ها و پیگیری های لازم جهت در اختیار قرار گرفتن این دستگاه کمال تشکررا داشته و امیدواریم به اتفاق پرسنل خدوم دانشکده دندانپزشکی بابل در ارتقاء سلامت دهان و دندان جامعه نقش به سزایی داشته باشیم..