برنامه هاي اجرايي دانشگاه علوم پزشکي بابل در ايام ا... دهه فجر اعلام شد.

برنامه هاي اجرايي دانشگاه علوم پزشکي بابل در ايام ا... دهه فجر اعلام شد. به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، ستاد دهه فجر دانشگاه علوم پزشکي بابل به مناسبت سي و يکمين سالروز انقلاب اسلامي ايران در نظر دارد برنامه هاي متنوعي را از 12 بهمن الي 22 بهمن 1388 برگزار نمايد که بشرح زير مي باشد: بر پايي نمايشگاه انقلاب با موضوع تحولات چند دهه بعد از انقلاب در دانشگاه برگزاري مسابقات ورزشي دانشجويان در سه رشته ورزشي به تفکيک خواهران و برادران -برگزاري مسابقات ورزشي در بين کارکنان دانشگاه ديدار کارکنان و دانشجويان با يکي از روحانيون يا انقلابيوني که نقش سازنده و کليدي در فعاليتهاي انقلاب داشته اند. برگزاري مراسم زيارت عاشورا و ايستگاه صلواتي در دانشگاه برگزاري کارگاه تحت عنوان پيروزي انقلاب و بصيرت در دانشگاه برگزاري مرحله اول پانزدهمين جشنواره مسابقات قرآني دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي کشور در دانشگاه برگزاري چند جلسه سخنراني با موضوعيت « انقلاب و جوان امروز» در خوابگاههاي دانشجويي برگزاري مراسم ويژه به مناسبت ايام الله دهه فجر در تاريخ 20/11/88 با سخنراني حجت الالسلام و المسلمين رنجبران معاون فرهنگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاهها پيرامون جنگ نرم و حوادث پس از انتخابات 24 خرداد ، پخش کليپ، دعوت از انقلابيوني که در زندان بودند يا فرزندانشان به شهادت رسيدند جهت ايراد خاطراتي از زمان انقلاب و اهدا جوايز مسابقه فرهنگي به 31 نفر که در مسابقه کتابخواني «مانيفست روح الله 2» (پذيرش قطعنامه امام (ره) مي باشد.