پیام حسین نیاز آذری نماینده مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی به مناسبت روز پرستار

پرستاران خدمتگزاران صدیق سلامت هستند

خجسته زاد روز میلاد گهربار حضرت زینب (س)و روز پرستار رابه خیل عظیم خدمتگراران عرصه سلامت تبریک و شادباش عرض می نمایم و سلامتی و موفقت یکایک آنان را از حضرت دادار مسئلت می نمایم.

بی گمان یکی از مشاغل سخت و البته هنرمندانه در جامعه امروزی حرفه شریف پرستاری و خدمت در نظام سلامت کشور است. ازاین رو قدر این فرشتگان زمینی را باید ارج نهاد و از مقام شامخ آنها تکریم کرد.

تجلیل از پرستار بدون توجه به وجوه منزلتی ، رفاهی و صنفی آنها امری ناتمام است لذا وظیفه خود می دانم متعهد شوم به عنوان نماینده شایستگی های مردم شریف بابل درخانه ملت پاسدار حقوق و پیگیر مطالبات این بزرگواران باشم.

درپایان ضمن تقدیر و تشکر مجدد از مساعی خداپسندانه پرستاران شریف در حوزه سلامت خواستار توجه مجلس شورای اسلامی و دولت به تامین مطالبات بحق پرستاران می باشم.