‍ انتصاب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه،طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مهدی پور امیر به عنوان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه منصوب شد.

متن حکم بدین شرح می باشد :

جناب آقای دکتر مهدی پور امیر

عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

با احترام ، نظر به شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی ، به موجب این ابلاغ بعنوان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه منصوب می گردید.

امید است با برنامه ریزی و تلاش بی شائبه و بهره گیری از تجربیات اساتید و کارکنان  شاهد پیشرفت هر چه بیشتر آن معاونت باشیم . رشد و توسعه جدی و همه جانبه آن معاونت در چهار چوب وظایف محوله و در راستای ارتقاءکیفیت برنامه های مصوب و ایجاد بستر مناسب برای مشارکت اساتید و دانشجویان از جمله انتظارات دانشگاه است.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری و اعتدال گرایی با هماهنگی اینجانب موفق و موید باشید.