برگزاری مراسم گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم گرامیداشت و پاسداشت یاد و خاطره شهیدان دولت بویژه شهیدان رجایی و باهنر با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی امام جمعه بابل، مدیران و کارکنان ادارات و نهادهای شهرستان بابل و مسئولین دانشگاه روز چهارشنبه 7 شهریور 97 همراه با اقامه نماز جماعت در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین روحانی با تبریک دهه امامت و ولایت و همچنین گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: شهیدان رجایی و باهنر شخصیت هایی بودند که از ابتدای انقلاب ارزش دولتمرد اسلامی را به عرصه ظهور رساندند.

وی افزود: این دو شخصیت برجسته و انقلابی نظام اسلامی بهترین الگو برای مسئولان می باشند.

حجت الاسلام روحانی امام جمعه بابل بیان داشت: مسئولیت باید در نگاه مسئول نظام اسلامی، امانتی برای خدمت به مردم باشد.

وی همچنین با اشاره به اینکه خدمتگزاری به مردم یک افتخار است، عنوان کرد: یک مدیر در نظام اسلامی باید به گونه ای فعالیت کند که در پایان دوران مسئولیتش همه از او راضی باشند.

حجت الاسلام روحانی ادامه داد: مقدس ترین امر در اسلام امر ولایت و امامت است.