بازدید سر زده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، از مراکز بهداشتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، به منظور بررسی میزان آمادگی پرسنل و ارزیابی خدمات ارائه شده ورضایت مراجعه کنندگان در مراکز بهداشتی دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر اشرفیان معاون بهداشتی دانشگاه ،موسوی مشاور ورئیس دفتر رئیس دانشگاه از مراکز بهداشتی شهید رستمی موزیرج و22 بهمن بابل بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید دکتر ربیعی رئیس دانشگاه از نزدیک در جریان روند خدمات رسانی به مردم وکیفیت عرضه انواع خدمات قرار گرفت.

وی در این بازدید با همکاران کادر درمانی شاغل در خصوص خدمات ارائه شده گفتگو کرد. و از امکانات وتجهیزات وبخش های مختلف مرکز بازدید نمودند.و ارائه خدمات درمانی به مردم ومشکلات این مرکز را مورد بررسی قرار دادند.

دکتر سید مظفر ربیعی خاطر نشان کردوگفت : امکانات خوبی در مراکز بهداشتی وجود دارد باید این امکانات را گسترده تر وعملکرد کارکنان بیشتر شود تا رضایت بیشتری از بیماران  و مراجعه کنندگان داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل عنوان کرد: بررسی، بازرسی ، باز بینی انجام وظایف، همکاران پزشکی ، دندانپزشکی، ماماها در مراکز جامع خدمات درمانی بازدیدهای ادواری خواهیم داشت.تا نقاط ضعف موجود را برطرف کنیم و نقاط قوت را تقویت کنیم.

گفتنی است : مرکز بهداشتی درمانی شهید رستمی 4300 نفر روستایی و21 هزار نفر شهری را تحت پوشش دارد.ومرکز بهداشتی درمانی 22 بهمن بابل 21 هزار نفر را تحت پوشش خود دارد.