امیدواریم از ظرفیت وتوان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای تحقق اهداف حوزه سلامت استفاده کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در طی نشستی با مهندس نیازآذری نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی ضمن خیرمقدم وتقدیر وتشکر از حضور نماینده ها در دانشگاه جهت پیگیری پیشرفت علمی،آموزشی،درمانی وبهداشتی, گفت؛ امیدوارم که حضور مستمر نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی بتواند ظرفیت مضاعفی رادر راستای تحقق اهداف حوزه سلامت به بهترین وجه  ایجاد نماید.وبا یاری ودلسوزی نمایندگان خدمتی که شایسته مردم استان وشهرستان می باشد به آنان تقدیم کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل:در پایان از مهندس نیازآذری و دکتر نجفی جهت حمایت از دانشگاه علوم پزشکی بابل تقدیر وتشکر نمود.