بازدید معاون توسعه وزارت بهداشت از پروژه ساختمان جدید دانشکده پرستاری مامایی رامسر

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با همراهی دکتر حسینی نماینده مردم رامسر در مجلس، دکترسیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، ابراهیم شیرود عشوریان فرماندار رامسر ،دکتر شیرین‌کام رئیس دانشکده رامسر از روند اجرای پروژه ساختمان جدید دانشکده پرستاری فاطمه الزهرا(س) رامسر بازدید بعمل آوردند.

کلنگ این پروژه با زیربنای ۵۳۰۰ مترمربع در دو طبقه و با بودجه ۹۰۰ میلیارد ریال در زمین ۵ هکتاری متعلق به دانشگاه علوم پزشکی بابل جنب خوابگاه دانشجویان این دانشکده، در تاریخ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ به زمین زده شد.
 لازم به ذکر است این دانشکده یکی از بهترین واحدهای آموزش عالی در غرب استان مازندران می باشد که تاکنون ۱۲۰۰ نفر در رشته پرستاری و بهداشت در مقاطع کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند.
دانشکده رامسر یکی از ۹ دانشکده دانشگاه علوم پزشکی بابل می‌باشد.
فاز نخست ساختمان جدید دانشکده پرستاری مامایی رامسربا ۹۵ درصد پیشرفت، مراحل پایانی ساخت خود را می‌گذراند.