از اعضای کارگروه تخصصی تدوین برنامه راهبردی در دانشگاه تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، از اعضای کارگروه تخصصی تدوین برنامه راهبردی دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و هدیه ای به رسم یادبود در سالن توانمند سازی دانشگاه، تقدیر و تشکر بعمل آمد.

گفتنی است این مراسم با حضور دکتر مظفرپور رئیس دانشگاه ، معاونین، روسای دانشکده ها، روسای ادارات حوزه ریاست و نمایندگان واحدهای مختلف دانشگاه در کارگروه تخصصی تدوین برنامه راهبردی برگزار گردید.
دکتر سید علی مظفرپور رئیس دانشگاه در خصوص چگونگی آغاز فرآیند تدوین و برنامه ریزی جهت نگارش برنامه راهبردی دانشگاه بیاناتی را ارائه نمودند و بر اجرایی نمودن اهداف تعیین شده بر اساس امکانات و شرایط موجود، تاکید داشتند.
در ادامه، دکتر منیره پروانه دبیر کمیته مرکزی برنامه راهبردی دانشگاه، گزارشی از فرآیند تدوین برنامه، پایش وارزیابی آن و اجرایی کردن سامانه تدوین برنامه راهبردی (ستبرا) با همکاری اداره آمار وفناوری اطلاعات دانشگاه ارائه نمودند.
در پایان تعدادی از اعضای کارگروه، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را درخصوص تدوین برنامه راهبردی بیان داشتند.