گسترش ارتباط با صنعت و جامعه در دانشگاه علوم پزشکی بابل

رییس گروه توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل از انجام گام های ارزشمند در حوزه‌ی ارتباط با صنعت و جامعه در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیمین موعودی گفت: چشم انداز سال 1404 جمهوري اسلامي ايران، احراز جايگاه نخست اقتصادی، علمی و فناوری در بين 25 كشور منطقه آسياي جنوب غربي (شامل آسیای میانه، قفقاز، خاورمیانه و کشورهای همسایه) است و تحقق اهداف این چشم انداز بيست ساله ایران با تحقق نقشه جامع علمي كشور امكان¬پذير خواهد بود.
دکتر سیمین موعودی رییس گروه توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: لازمه اجرايي شدن این نقشه جامع علمی، ارتقاي نقش دانشگاهها و استقلال عمل آنها، به خصوص در حوزه ی فناوري و نوآوري و گسترش ارتباط با صنعت و جامعه است.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بابل طی سال‌های 1401 و 1402 تاکنون، با همت و حمایت دکتر مظفرپور رئیس دانشگاه و دکتر رجب‌نیا معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه که هر دو از فناوران حوزه ی سلامت می باشند، گام های ارزشمندی در حوزه ی ارتباط با صنعت و جامعه برداشته است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: تفاهم نامه دانشگاه با پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس تهران با هدف توسعه ظرفیت های دانشی، پژوهشی و فناورانه در حوزه سلول های بنیادی قلب و همچنین همکاری در زمینه استفاده عملی از سلول های بنیادی قلب در درمان بیماران قلبی و همچنین تحقیقات در حوزه های ژن درمانی و مهندسی بافت در سال 1401 و تدوین پروژه های تحقیقاتی به منظور اجرایی شدن این تفاهم نامه، نمونه ای از اقدامات در این مسیر می باشد.

دکتر سیمین موعودی افزود: تدوین برنامه ی مشترک با شرکت دانش بنیان مازی نور جهت پیشگیری و کنترل اختلالات اسکلتی- عضلانی (اختلالات مرتبط با کار)، تدوین برنامه ی مشترک با شرکت فرآورده های لبنی گلا با هدف تولید داخلی محصولات لبنی مورد نیاز گروه های خاص و انعقاد تفاهم¬نامه همکاری¬های تحقیقاتی و خدماتی از سال 1402 بين دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل و شرکت آنتی بیوتیک¬سازی ایران با هدف تولید داخلی فرآورده های دارویی مورد نیاز کشور دیگر فعالیت های این حوزه می باشد.
رییس گروه توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: ظرفیت های تحقیقاتی دانشگاه به بیش از 30 شرکت تولیدی شهرستان بابل در راستای اجرای طرح های تحقیقاتی مورد نیاز شرکت ها و تامین بستر مناسبی جهت بهبود خدمات و ارتقای سلامت اعلام شد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: بستر مشارکت پژوهشگران برجسته ی دانشگاه در جلسات تخصصی شورای اسلامی و شهرداری بابل به منظور تاثیرگذاری متخصصین دانشگاهی در تصمیمات شهری در حوزه های خدمات شهری، بهداشت محیط، سلامت و محیط زیست فراهم شد.