کمک ۱۳ میلیارد ریالی نیکوکاران به کلینیک امید خوشرودپی

رئیس کلینیک امید خوشرودپی از کمک ۱۳ میلیارد ریالی نیکوکاران  به این کلینیک در نه ماه گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، خانم دکتر زینب جعفریان اظهار داشت: خیرین و نیکوکاران همیشه به این کلینیک نگاه ویژه ای داشته اند که شایسته تقدیر است و در نه ماه گذشته مجموعا مبلغ یک میلیارد و سیصد میلیون تومان به این کلینیک جهت تهیه تجهیزات پزشکی اهدا نموده اند.

خانم دکتر زینب جعفریان رئیس کلینیک امید خوشرودپی بیان داشت: کلیه هزینه‌های بخش دندانپزشکی و خریداری دستگاه عصب‌کشی با هزینه ۵۳۰ میلیون تومانی توسط خیرین تامین و هزینه شد که نیکوکاران گرامی آقای مهندس محسن احمدعلی تبار مبلغ ۷۰ میلیون تومان، آقای حاج علی غلامحسین پور مبلغ ۵۰ میلیون تومان، مهندس علی جوادی مبلغ ۵۰ میلیون تومان بخش قابل توجهی از هزینه این بخش را متقبل شدند و باقی مبلغ توسط خیرین نیک اندیش منطقه تامین شد.

وی گفت: نیکوکار نیک اندیش حاج سید رضا موسوی شیاده یک دستگاه معاینه چشم به ارزش ۱۱۰ میلیون تومان، خیر نیک اندیش آقای مهدی شعبانزاده یک دستگاه نوار قلب جنین  به ارزش ۷۰ میلیون تومان و خیرین برادران عباس نژاد یک دستگاه اسپیرومتری تست ریه به ارزش ۶۰ میلیون تومان به این مرکز اهدا نمودند.

رئیس کلینیک امید خوشرودپی در همین راستا بیان داشت: از طرف خیرین آقایان عباس احمد علی تبار و محمد رمضان‌تبار یک دستگاه هولتر ریتم به ارزش۷۰ میلیون تومان و همچنین از طرف نیکوکار نیک اندیش آقای ناطقی یک دستگاه اکسیژن ساز به ارزش ۳۰ میلیون تومان تهیه و تحویل این مرکز شد.

دکتر زینب جعفریان تصریح کرد: مرمت ساختمان کلینیک بهمراه محوطه سازی با هزینه ۱۳۰ میلیون تومانی توسط خیرین منطقه انجام گرفت.

وی تصریح کرد: دستگاه معاینه چشم، دستگاه بینایی سنجی، اسلیت لمپ، اپتومتر به ارزش ۱۴۰ میلیون تومان توسط نیکوکار گرامی حاج رضا موسوی و همچنین دستگاه هولتر فشار خون، دستگاه اندازه گیری فشار چشم و لنزنود برای کلینیک خوشرودپی به مبلغ ۵۰ میلیون تومان توسط خیر نیک اندیش سیدمیرعباس طالبی خریداری شد.

این مسئول ادامه داد: سه دستگاه تلویزیون، سه دستگاه بخاری برقی و تجهیز کلاس زایمان فیزیولوژیک به ارزش ۸۰ میلیون تومان، لوازم و تجهیزات مربوطه جهت کارهای زیبایی و روکش دندان به ارزش ۲۰ میلیون تومان و تجهیز اتاق تزریقات به ارزش ۱۰ میلیون تومان توسط خیرین صورت پذیرفت.