آغاز مدرسه زمستانه پروپوزال نویسی به همراه منتورینگ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل، مدرسه زمستانه پروپوزال نویسی به همراه منتورینگ به مدت سه روز ازتاریخ 25 لغایت 27 بهمن از ساعت 8 صبح الی 17 عصر توسط کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه برگزار می‌ شود.

لازم به ذکر است: هزینه شرکت در این مدرسه 300 هزار تومان بوده و همراه با ارائه گواهی معتبر می باشد.
همچنین امکان ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های دیگر به همراه اسکان در خوابگاه وجود دارد و تخفیف ویژه برای اعضای مجمع عمومی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی در نظر گرفته شده است.
گفتنی است: در این مدرسه آموزش صفر تا صد نگارش پروپوزال، خروجی محور و گروه‌بندی بر اساس رشته تحصیلی و یا حوزه تحقیقاتی مورد علاقه شرکت‌کنندگان توسط اساتید مجرب آموزش داده می شود.
همچنین: انواع مطالعات در علوم‌پزشکی، نحوه پیدا کردن عنوان، نگارش قسمتهای مختلف  پروپوزال، جستجو در پایگاه‌های داده، آموزش رفرنس ‌دهی، آمار مقدماتی و پیشرفته و متدولوژی از عناوین برگزاری این کلاس می باشد.
قابل ذکر است: ثبت‌نام اولیه به منزله ثبت نام قطعی نمی‌باشد. پس از بررسی فرم‌های اولیه به شرکت‌کنندگان از طریق تلگرام اطلاع‌رسانی می‌شود.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام دهند.