همایش جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، همایش جوانی جمعیت  با حضور دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، سرهنگ عبدی دبیر ستاد امر به معروف استان، حمید آدینه پور دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر شهرستان بابل، دکتر محمد رضا عادل معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر حسینعلی اصغرنیا معاون فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه، دکتر یاسمن حبیب زاده مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان،اعضای هیات علمی، کارکنان، ماماها و بهورزان در سالن امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر عادل معاون بهداشتی دانشگاه به ارائه گزارش فعالیتهای مربوط به جوانی جمعیت پرداختند.

رونمایی از پوستر های طراحی شده در دانشگاه، پخش کلیپ و اهدای جوایز به خانواده های باشکوه کارکنان فعال در افزایش نرخ باروری از دیگر برنامه های این مراسم بوده است.