آماده‌باش کامل سازمان اورژانس ۱۱۵ بابل در طرح امداد نوروزی

رئیس اورژانس  ۱۱۵ بابل و مسئول ستاد خدمات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی بابل از آماده‌باش کامل سازمان اورژانس ۱۱۵ بابل در طرح امداد نوروزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رمضانی گفت: کلیه پایگاه‌های سازمان اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی بابل با شروع طرح سلامت نوروزی به‌صورت ۲۴ ساعته در آماده‌باش کامل جهت خدمات‌رسانی به بیماران و مصدومان احتمالی خواهند بود.

وی افزود: این طرح از ۲۴ اسفند آغازشده و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد یافت و در صورت نیاز تمدید هم خواهد شد.

دکتر رمضانی رئیس اورژانس ۱۱۵ بابل در همین راستا ادامه داد: کلیه آمبولانس‌های مستقر در پایگاه‌های جاده‌ای در ۱۸ مکان‌های پرتردد به جهت سرعت دهی در امر امدادرسانی و افزایش امنیت خاطر همشهریان و هموطنان گرانقدر و همچنین در حاشیه جاده‌ها به‌صورت پررنگ مستقر خواهند بود.

مسئول ستاد خدمات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: اورژانس ۱۱۵ بابل با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه با ۲ ایستگاه سلامت و ۵ چادر سلامت در سطح شهرستان آماده خدمات‌دهی به همشهریان و هموطنان عزیز هستند.

دکتر رمضانی رئیس اورژانس ۱۱۵ بابل گفت: در این مدت مرکز MCMC (مرکز پایش مراقبت‌های درمانی) اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل به‌صورت ۲۴ ساعته به‌منظور هماهنگی پذیرش بین مراکز درمانی بیمارستانی در آمادگی کامل است.

مسئول ستاد خدمات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: فعالیت ۲۴ ساعته مرکز عملیات بحران اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل به‌منظور ثبت، مدیریت و پیگیری حوادث ویژه از اقدامات فوریت‌های پزشکی اورژانس بابل در بهار ۱۴۰۳ است.

وی افزود: از سوی اورژانس ۱۱۵، در این طرح ۱۶ دستگاه آمبولانس فعال و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به همراه ۳ دستگاه موتورولانس و ۱۳۵ نفر پرسنل اعم از عملیاتی و دیسپچ حضور دارند.

همچنین ۶ بیمارستان دولتی تابع دانشگاه علوم پزشکی بابل و ۲ بیمارستان خصوصی شهرستان بابل هم به‌طور کامل آماده خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی می‌باشد.

دکتر رمضانی در ادامه بیان داشت: ۹ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی نیز در این ایام فعالیت مستمر خواهند داشت.