برنامه مدون تب مالت

برگزاري برنامه مدون تب مالت به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل ، برنامه مدون تب مالت در روز چهارشنبه مورخ 1/10/89با حضور پزشکان و کارشناسان بهداشتي و دامپزشکي در سالن اجتماعات معاونت بهداشتي بابل برگزار گرديد . در اين مراسم ابتدا خانم دکتر سيمين موعودي معاون محترم فني معاونت بهداشتي ضمن بيان خير مقدم ، در خصوص اهميت بيماري برو سلوز ، اپيد ميولوژي بروسلوز و نظام مراقبت بيماري بروسلوز سخنراني نمودند . سپس برنامه با سخنراني خانم دکتر بياني متخصص بيماريهاي عفوني با موضوع علائم ، عوارض بيماري بروسلوز و سخنراني آقاي دکتر محمد رضا حسنجاني روشن متخصص بيماريهاي عفوني با موضوع تشخيص ، درمان و ارزيابي پاسخ به درمان بروسلوز و سخنراني آقاي دکتر محمد حجتي دامپزشک و کارشناس بروسلوز شبکه دامپزشکي بابل با موضوع بيماري بروسلوز در دام ( اپيدميولوژي ، علائم ، راهاي انتقال و ... ) به پايان رسيد .