انتصاب

انتصاب آقاي دکتر هادي پارسيان بعنوان مسئول راه اندازي و اداره بانک بافت طي حکمي از سوي دکتر ابراهيم ميکانيکي رئيس دانشگاه علوم پزشکي آقاي دکتر هادي پارسيان بعنوان مسئول راه اندازي و اداره بانک بافت منصوب گرديد . متن حکم بدين شرح مي باشد: جناب آقاي دکتر هادي پارسيان عضو محترم هيات علمي دانشگاه ، سلام عليکم احتراماً، با عنايت به نامه شماره2529/د/-30/پ مورخ6/10/89، مسئوليت راه اندازي و اداره بانک بافت و هماهنگي امور لازم در جهت انجام آزمايشات مرتبط با طرحهاي تحقيقاتي در آزمايشگاههاي تحقيفاتي و باليني و گروههاي آموزشي تابعه دانشگاه بابل به جنابعالي محول مي گردد. اميد است .با اتکال به خداوندمتعال وهمت وجديت خويش درانجام امورمحوله موفق باشيد .