ولادت امام محمد باقر (ع) مبارکباد

ميلاد خجسته حجت حق، امام محمد باقر عليه السلام ؛ غواص اقيانوس دانش ها، رازگشاي بي هماورد بينش ها و پرتوگستر بي همتاي ارزش ها، هفتمين ستاره عصمت، پنجمين آفتاب امامت، بر رهپويان عطر ولايت مبارک باد؛ امامي که در عصر حاکميت جهل و حکومت جور، چونان خورشيدي فرهنگ گستر و ظلمت سوز، روشني بخش و شب برانداز بر قلب تيرگي ها و تباهي ها فرود آمد و ژرفاي بلند انديشه هاي ناب محمدي را بنياني دوباره نهاد. درود و سلام و صلوات بي کران خداوندي، بر روح و ريحانِ روانِ پاک او و خاندان طاهرش باد.