بازديد رياست دانشگاه علوم پزشکي بابل از بخشهاي ويژه بيمارستان آيت الله روحاني (ره) بابل

آقاي دکتر ابراهيم ميکانيکي رييس دانشگاه از بخش جديد و ممتاز نوزادان و مراقبتهاي ويژه نوزادان و همچنين از بخش icu جديد بيمارستان آيت الله روحاني بازديد کردند

به نقل از روابط عمومي بيمارستان آيت ا... روحاني(ره) بابل ،دکتر ابراهيم ميکانيکي رييس دانشگاه علوم پزشکي بابل به اتفاق دکتر محمد معتمدي رييس بيمارستان صبح امروز از بخش جديد و ممتاز نوزادان و مراقبتهاي ويژه نوزادان که در حال بهره برداري است و بخش icu جديد بيمارستان آيت الله روحاني که درآينده نزديک افتتاح خواهد شد بازديد کرد. دکتر ميکانيکي در مصاحبه باخبرنگار صدا وسيما گفت: مهمترين شاخص توسعه يافتگي سلامت هر کشوري ميزان مر گ ومير نوزادان است . با نگرش به اين موضوع وزارت بهداشت و اداره سلامت نوزادان ،برنامه ريزي جهت سطح بندي ارائه خدمات به مادران باردار پر خطر و نوزادان آنها را در طي چند سال اخيردر دستور کار خود قرار داده است و به تدريج در سطح کشور اجرا مي شود. دانشگاه علوم پزشکي بابل نيز بعنوان مرکز پذيرش بيماران ارجاعي منطقه و شهرستان هاي اطراف و به طور اخص مادران باردار پرخطر مي باشدافزايش 12 تخت ICU نوزادان که از بخشهاي مراقبت ويژه نوزادان ممتاز کشور و2 تخت ايزوله ) در کنار 10 تخت فعال بخش نوزادان که فعلا در مجموع 24 تخت شد در راستاي ارائه خدمات مطلوب تر به مادران در ارتقاي سطح سلامت نوزادان منطقه و کاهش مورتاليتي (مرگ ومير) و موربيديتي (عوارضي) مي باشد.