نام نويسي داوطلبان استخدام پيماني دانشگاه علوم پزشکي بابل

به گزارش واحد خبر روابط عمومي دانشگاه ، داوطلبان واجد شرايط از (10/11/89) تا بيستم بهمن ماه مهلت دارند در آزمون استخدام پيماني دانشگاه علوم پزشکي بابل نام نويسي نمايند

به گزارش واحد خبر روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي بابل، داوطلبان واجد شرايط از (10/11/89) تا بيستم بهمن ماه مهلت دارند براي نام نويسي در اين آزمون اقدام كنند. افراد واجد شرايط در رشته هاي پزشك ،‌پرستار ،‌بهيار ،هوشبري ،اتاق عمل ، رشته هاي فوريت هاي پزشکي يا هوشبري يا اتاق عمل و داشتن گواهي نامه رانندگي، رشته بهداشت عمومي و بهداشت خانواده، کارشناسي بهداشت محيط،رشته بهداشت عمومي ( مبارزه با بيماريها) رشته بهداشت محيط، کارشناسي پرستاريردر صورت كسب امتياز لازم در آزمون استخدامي در بيمارستانها و مراكز بهداشتي درماني زير پوشش دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بابل به كار گرفته مي شوند . در اين آزمون 107 نفر از افراد واجد شرايط پس از طي آزمون هاي عمومي ، تخصصي و گزينش به صورت پيماني استخدام مي شوند و داشتن حداقل 20 سال سن تمام و حداكثر 35 سال براي دارندگان مدارک تحصيلي کارداني وکارشناسي وبراي دارندگان مدرک تحصيلي دکتري حرفه اي 40 سال تا تاريخ انتشار آگهي استخدام الزامي است . نام نويسي داوطلبان استخدامي دانشگاه براي شرکت در آزمون تنها از طريق پايگاه اينترنتي دانشگاه به نشاني: www.mubabol.ac.ir ( لينک آزمون استخدام قرار گرفته در صفحه اصلي سايت ) صورت مي پذيرد . لذا متقاضيان بايستي پس از مطالعه دقيق مفاد آگهي و ساير موارد مرتبط با آزمون که در همين صفحه قابل مشاهده مي باشد نسبت به نام نويسي اقدام كنند . گفتني است :‌زمان و مکان برگزاري آزمون استخدامي به هنگام ارائه کارت ورود به جلسه به اطلاع داوطلبان خواهد رسيد .