همايش دردانشگاه علوم پزشکي بابل

همايشي با عنوان ريزشها ورويشهادردانشگاه برگزارشد

در اين همايش حجت الاسلام و المسلمين تائب بااشاره به اينکه حرکت جمهوري اسلامي ايران از اول براي امام مشخص بود گفت :.....اين حرکت از اول تا به آخر براي امام مشخص بود وي با اشاره به فرمايش امام خميني (رح) گفت :خداوند ميخواهد باري را بر دوش مردم ايران بگذارد لذا اين مردم را امتحان مي کندوليمحص الله الذين آمنوا و يمحق الکافرين.)و تا خداوند افراد با ايمان را خالص گرداند و ورزيده شوند و کافران را تدريجا نابود سازد.والان ما نتيجه امتحانات را مي بينيم ايشان همچنين به تفاوت علم وبصيرت اشاره کرد وگفت هردو به معني آگاهي است ولي علم ،آگاهي از تعريف ومفاهيم پديده ها مي باشد و بصيرت، آگاهي از مصاديق است بصيرت يعني فردشناسي ،مصداق شناسي واين آگاهي است که داراي ارزش واعتبار است واگر کسي هم عالم باشد وهم بصيرت داشته باشد اين اکسير اعظم است رييس ستاد دهه فجردانشگاه علوم پزشکي بابل درمورد هدف ازبرگزاري اين ويژه برنامه گفت :رمز عبور از تمامي گردنه هاي سهمگين مقاطع حساس چيزي جز مهمترين اصل اين نظام يعني ولايت فقيه ورهبري امت نبوده است لذا هدف از برگزاري اين ويژه برنامه آشنايي مردم ازبرخي ناگفته ها وداشتن بصيرت مي باشد وي همچنين افزود تهيه وتوزيع کتابچه بانام رمز عبور ونيز برپايي نمايشگاه حاوي مضامين مهمترين وقايع تاريخي جمهوري اسلامي ايران از سالهاي ابتدايي پيروزي غرور آفرين انقلاب اسلامي تا موضوع مهم سالهاي اخيريعني پرونده هسته اي نيز در همين راستا بوده است.